Ми ако наистина офертата е 270 за 2 горни и 2 долни , долните излизат 135 и горните и те 135 , така печеля и аз за 2 долни и голегата с 2 горни също е на кяр.
Известие
Collapse
No announcement yet.
комплект носачи за 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от clever Покажи съобщениеЕто и още малко информация за носачите:
http://at*****.com/ALFA%20ROMEOПървоначално публикувано от nosachi.eu Покажи съобщениеЕто и официалните цени от сайта ни:Първоначално публикувано от clever Покажи съобщениеДо момента почти всички от колегите пишещи по темата закупиха носачи от мен.
http://at*****.com/ALFA%20ROMEO
Това е моят сайт на който може да намерите пълна информация. Има и посочени телефони на който може да уточним подробности и допълнителни въпроси.
Старая се вече да поддържам постоянна наличност от комплектите за да мога да бъда полезен максимално бързо.
Гаранцията е шест месеца от датата на закупуване.Last edited by tonov; d.m.y г., 19:45.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеНякой колега да направим комбина , на мене ми трябват 2 долни за 156 2.0 ТС?
---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:42 ----------
Колега ще можеш ли да разясниш по-подобрно какво съдържа пълен комплект и шест части. Също така как някои колеги са си закупили долни + горни за 270 Лева а това не го намирам в сайта, също така каква е цената на 2 долни или на 2 горни само?
Поздрави
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеМи ако наистина офертата е 270 за 2 горни и 2 долни , долните излизат 135 и горните и те 135 , така печеля и аз за 2 долни и голегата с 2 горни също е на кяр.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
носачи
Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщениеОт цялата работа неразбрах къде има горни и долни носачи АТР за 270 лева, че да си поръчам.
Контакти:
гр.Пловдив
Mtel: 0885 95 81 09
Vivacom: 0878 24 14 60
Аз съм много доволен от обслужването, както и от стоката (на външен вид поне), остава да монтирам и ще видим как ще се държат на пътя!!! Във форума на Ауди и БМВ има доста добри отзиви за марката ATEC, дано и ние да останем доволни!
Last edited by atos85; d.m.y г., 22:39.Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеМи ако наистина офертата е 270 за 2 горни и 2 долни , долните излизат 135 и горните и те 135 , така печеля и аз за 2 долни и голегата с 2 горни също е на кяр.Явно човекът предпочита да ги продава комплект.
Comment
-
Така като гледам, с тези носачи май аз "провлачих крак", бях си ги поръчал директно от ebay-a мисля някъде Април месец и до сега съм навъртял към 12-13 000. За сега всичко е ОК. Бях сменил само долните носачи и говоря за тях. Ако някой е минал повече километри, нека да пише с какви впечатления е.
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение17 500 km без проблеми ..
Comment
Comment